Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/icopro/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
Linkbuilding campage | OBA Open Podium

OBA Open Podium

Wat?

Linkbuildingcampagne voor mijn literaire website www.robinkerkhof.nl.

Opzet?

Maandelijks is in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) een Open Podium voor schrijvers en dichters. Voorafgaand aan deze linkbuilding campagne heb ik eerst contact gezocht met de webredactie van de OBA. Ik vroeg hen of zij geïnteresseerd zijn in het verslag van het OBA Open Podium van 31 januari 2015. Dat bleek niet het geval. Hierop heb ik een aantal andere websites gebeld met dezelfde vraag. Daar kreeg ik wel een positief respons. Hierna heb ik een kort en een lang verslag geschreven van het OBA Open Podium. Het korte verslag heb ik aan de geïnteresseerde websites aangeboden.

Gast dichter Ellen Deckwitz en presentator Jos van Host

Gast dichter Ellen Deckwitz (l) en presentator Jos van Host (r)

Resultaat

Alle drie de geïnteresseerde websites hebben de content overgenomen inclusief de link naar het lange verslag op mijn eigen website:


UW WEBSITE HOGER IN GOOGLE? WIJ KUNNEN HELPEN

You may also like...