Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/icopro/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
Linkbuilding campagne | Zorgen om ontslag

Zorgen om ontslag

Wat?

Linkbuilding campagne voor online verzekeraar De Nederlanden van Nu.

Opzet?

Eerst samenwerking gezocht met rechtsbijstandverzekeraar DAS. Het bleek dat zij over een interessant onderzoek beschikten waarvoor zij weinig aandacht in de media hebben weten te creëren. Ik heb hen een samenwerking voorgesteld waarbij wij van De Nederlanden van Nu de resultaten van het onderzoek gaan verwerken en opnieuw naar buiten brengen.

Daarna heb ik een persbericht geschreven met de belangrijkste resultaten van het onderzoek. De rest van de onderzoeksresultaten heb ik verwerkt in een landingspage.

Omdat DAS eerder met het nieuws naar buiten is getreden, hebben wij besloten om alleen media te benaderen die nog niet door DAS zijn benaderd. De gekozen media heb ik vooraf allemaal gebeld.

Percentages mensen die zich zorgen maken om ontslag

Percentages mensen die zich zorgen maken om ontslag

Resultaat?

Uiteindelijk hebben 8 websites het bericht overgenomen waarbij 3 websites ook linken naar de website van De Nederlanden van Nu. De belangrijkste plaatsingen zijn:


UW WEBSITE HOGER IN GOOGLE? WIJ KUNNEN HELPEN

You may also like...