Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/icopro/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
Facebook Cleo's Homemade Delicacies | Portfolio Robin Kerkhof

Cleo’s Homemade Delicacies

Wat?

Inrichten Facebook-pagina voor Cleo’s Homemade Delicacies.

Wat was mijn rol?

In de eerste plaats heb ik de nieuwe Facebook-pagina volledig ingericht inclusief alle teksten en het verzamelen en bewerken van het beeldmateriaal. Ik heb zelfs het logo ontworpen.

Daarna heb ik samen met de beheerder de eerste updates geschreven en gepost. Daarmee wilde ik de beheerder ook leren hoe je met Facebook de meeste resultaten kunt boeken.

Ten slotte trok ik mij als actieve beheerder terug. Echter op afstand monitor ik wel de Facebook-pagina en geef de beheerder gevraagd en ongevraagd advies.

Resultaten

Een professioneel ogende Facebook-pagina die in ‘look and feel’ volledig aansluit bij de gewenste merkbeleving van de startup Cleo’s Homemade Delicacies.

In korte tijd heeft de nieuwe Facebook-pagina meer dan 500 actieve en betrokken volgers aan zich weten te binden. Voor een start-up binnen de cateringbranche is de engagement per post zeer hoog (gemiddeld 50 likes voor niet-gesponsorde updates).

Screenshot-CleosHomemadeDelicacies


WILT U UW SOCIAL MEDIA-RESULTATEN OPTIMALISEREN? IK KAN U HELPEN

You may also like...