Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/icopro/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190
Content is King | Over de bijzondere waarde van content

Content is king!

Content is King

Content is king! Voor mij is dat geen loze kreet. Aandacht voor content is altijd een goede investering. Wie tijd en geld investeert in content kan o.a. het volgende bereiken:

Voorsprong op concurrentie

Vroeger kon een bedrijf zich onderscheiden ten opzichte van zijn concurrenten door een strak uitziende website. Die tijd is voorbij, want ieder bedrijf heeft tegenwoordig een mooi ontworpen website. Er zijn echter nog steeds manieren om met uw website een voorsprong te behalen op uw concurrentie. De belangrijkste manier is het publiceren van unieke content.

Verhoogde vindbaarheid

U wilt dat zoveel mogelijk potentiële nieuwe klanten u kunnen vinden. In de wereld van het internet betekent dit o.a. dat u wilt dat uw website zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt te staan. Wat u doet om hoger in Google te komen, heet Search Engine Optimization (SEO).

Voordat Google bepaalt waar een website in de zoekresultatenlijst komt te staan, kijkt Google eerst waar een website over gaat. Dit doet Google voornamelijk aan de hand van de content. SEO begint daarom met goede, relevante content.

Lees de blog “Hoe beland ik hoger in Google?”

Hogere conversie

Dat klanten uw website kunnen vinden, is leuk en aardig, maar is dat uw einddoel? Nee, want een website is zelden een doel op zich. U wilt dat mensen via de website iets kopen, of dat mensen via de website contact met u opnemen. Dat heet conversie.

Bij conversie spelen vragen een rol als:

  • Weet de bezoeker waar hij moet klikken om iets te bestellen?
  • Overtuigt de content om door te klikken?

Goed doordachte content helpt bij conversie.

Segmenteren

Ten slotte kan de juiste content helpen bij segmenteren. Stel u bent een vermogensbeheerder voor mensen met een kapitaal van 500.000 euro of meer. U heeft er dan weinig aan als mensen met een vermogen van zo’n 100.000 euro contact met u opnemen. Dat is zonde van uw tijd en van degene die tevergeefs  bij u aanklopt. Met de juiste content kunt u dit voorkomen. Met een chique term heet dat segmenteren.


BIJZONDERE CONTENT VOOR UW WEBSITE? WIJ KUNNEN HELPEN

 

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.